Glemt detaljer?

OPRET KONTO

TJEK HISTORIKKEN BAG DOMÆNET.

www.job2you.dk - har været online siden 2003. Sitet har oprindeligt kørt som jobsite igennem hele 2003. Det var for at sige det mildt ikke noget som gav det store udbytte besøgs mæssigt, om det ikke var rette tidspunkt skal jeg lade være usagt.

2003 - 2005 › FLASH CS TIDER
2003 - 2005

The beginning of the road

WWW.JOB2YOU.DK
Jeg har lavet meget med Flash, lige fra begyndelsen hvor Flash CS hed Macromedia. Det var populært helt op til begyndelsen af 2014, hvor HTML5 så dagens lys for første gang. Animationer og Banner reklamer var ikke længere forbeholdt Flash, men HTML5 tog alle med storm. Prøv for sjov at tjekke disse gamle sider fra WayBack Machine arkivet. https://web.archive.org/web/20041213200950/https://www.job2you.dk/

https://web.archive.org/web/20050206005950/https://www.job2you.dk/

 

2005 - 2019

WORDPRESS

JOB2YOU.DK

Jeg har siden 2005 anvendt WP Systemet på job2you.dk - og agter fortsat at bruge WP.

HVAD ER WORDPRESS?
WordPress er verdens mest benyttede CMS – Content Management System – et system til at håndtere indhold og opbygning af en hjemmeside. WordPress udmærker sig ved, at det er nemt at tage i brug, har uendeligt mange tekniske features, et enormt udvalg af designskabeloner og er meget vel-dokumenteret. WordPress er open source og derfor gratis at bruge og har vist sig særdeles “omstillingsparat/duelig” i relation til den hastige informationsteknologiske udvikling. WordPress bliver undfanget i 2003 af Matt Mullenweg og startede som et blogging-værktøj.

WordPress dominerer internettet
WordPress blev populært på ganske få år takket være bloggere som var koblet sammen i et netværk og som ofte linkede til hinandens blogs og kommenterede på hinandens historier etc..

Noget af det måske mest påfaldende ved WordPress i dag er, at indlæringskurven er så flad som den er. Systemet/kontrolpanelet er konstrueret således, at man på få øjeblikke kan have en avanceret hjemmeside oppe at køre.

Teknikken/publiceringsdelen er bygget ind i et administrationsinterface (kontrolpanel), hvor brugeren er i stand til at opdatere, vedligeholde og tilføje nyt design og funktionalitet til sit website.
 
WordPress er et gratis alternativ til andre CMS-systemer, og der findes i dag mere end 2,5 millioner websites bygget i WordPress. New York Times, CNN, BBC America, og Forbes er nogle af de mest populære på verdensplan.

PRESENT

NUVÆRENDE SIDER

Nuværende

Jeg anvender pt: job2you.dk som Resume og Branding for design. Der er personligt resume og CV lagt op på en side med dokumenter for de der måtte have interesse i at se disse. Jeg er i job, men har altid interesse i at få arbejdsgivere til at kigge på hvem jeg er og hvad jeg laver.

PRESENT
TOP